Sauzen en garnituren deel 2

Zoals ik al vaker heb gezegd, laat deze recepturen een leidraad en inspiratiebron zijn, maar koken doe je met je hart en intuïtie, dus speel ermee en zet ze naar je eigen hand. Succes en plezier in de keuken!


Huevos Rancheros Een prachtig Latijns Amerikaans gerecht

Melk met sjalot aan de kook brengen en opzij zetten Boter smelten, bloem er doorheen zeven en gaar laten worden (3 min) zonder al te veel kleur Melk bij de roux gieten en goed doorroeren tot binding ontstaat, 20 minuten op laag vuur koken


Oeufs a la Florentine - Machtigmooie klassieker

Melk met sjalot aan de kook brengen en opzij zetten Boter smelten, bloem er doorheen zeven en gaar laten worden (3 min) zonder al te veel kleur Melk bij de roux gieten en goed doorroeren tot binding ontstaat, 20 minuten op laag vuur koken, af en toe roeren anders kan het verbranden Mosterd en kaas t


Cocktails recepten..

Vocktails zijn heerlijke vitaminecocktails van versgeperst fruit en groente. Met de Versapers slowjuicer persten wij heerlijke extracten uit vruchten, kruiden en groenten die wij verwerkten in een aantal kleurrijke verfrissers.


Vietnamese rauwe loempia

Bij dit gerecht zit het ‘werk’ in de voorbereiding! Het is leuk, en het afmaken van de loempia’s kan je rustig later doen, of samen met je gasten!


Vis uit Catania, limoncello-ricottasaus & lichte caponata

Vis uit Catania, limoncello-ricottasaus & lichte caponata, Witvis naar keuze, heel 4 (ik gebruikte zeebaars en makreel) Grote garnalen 4 Bloem Zeezout & peper Olijfolie


Verse ravioli gevuld met courgette en ricotta, salie-botersaus

Voor mensen met een gluten allergie, of mensen die gewoon geen gluten willen eten is er glutenvrij meel verkrijgbaar. De fijne kruiden van Simply Spices zijn dat ook dus dat komt goed uit!


Bouillon West Vlaams

Hoe makkelijk wil je het hebben! We gooien niets weg in de keuken, Ik heb thuis altijd een pan opstaan waarin ik alle afsnijsels gooi: lekker laten trekken, zeven en eventueel iets inkoken tot de mooie smaken naar voren komen.


Lasagna veloute heerlijk Siciliaans

We kennen de lasagne allemaal, traditioneel meestal uit de oven en compact. Deze versie is iets lichter en grappig om het eens op deze manier te doen. Het oogt en smaakt net even anders en heeft een iets chiquere uitstraling


Groentebouillon, seizoensgroenten, ravioli, tomaat & verse kruiden

Een superlicht en gezond gerecht, zo klaar, iedereen lust het, je kunt het ruim van tevoren maken, en is geschikt voor grote gezelschappen. Say no more! Voeg aan een lekkere (liefst zelfgemaakte!) bouillon groenten van het seizoen toe, en kook er op het laatste moment wat ravioli in gaar.


 Vorige 1 2 3  4 5 Volgende  Laatste

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken


Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld