Bourgondische salade

Makkelijk, supersnel klaar en heerlijk bij de barbecue! En nog supergezond ook!

Voor de salade:

  • 75 gram spinazie
  • 50 gram gebakken spekjes
  • 4 champignons, rauw en in plakjes gesneden
  • 1 sjalot, in ringen gesneden
  • Een paar blaadjes basilicum

 

Voor de dressing:

  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel rode wijn
  • 1 eetlepel frambozen azijn
  • 4 eetlepel Olijfolie (extra vergine)
  • Zeezout (naar smaak)
  • Zwarte peper (naar smaak)

 

Bereiding:

Meng de ingrediënten voor de salade door elkaar en verdeel het op een bord.

Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en sla deze goed door met een garde. Giet vervolgens de dressing over de salade.


Deel dit GERECHT:
Facebook Linked in Twitter

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken



Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld