Gestoomde vis

Verras je gasten door de vis te bereiden in gestoomde wijn op de barbecue! Waanzinnig lekker, en zoooo makkelijk!

Benodigdheden:

  • Blik of oude pan die in het vuur mag staan
  • 1 liter rode wijn
  • 4 stevige vissen, schoongemaakt (zoals zeebaars, zeeduivel, dorade)
  • Groene kruiden naar wens
  • 12 plakken citroen
  • zeezout (naar smaak)
  • zwarte peper (naar smaak)

Bereiding:

Wrijf de vis in met zeezout en zwarte peper en vul hem met de groene kruiden en de schijfjes citroen.

Zet intussen de oude pan of het blik in het vuur van de barbecue en vul hem met rode wijn en zorg dat de wijn gaat koken.

Plaats de grill boven de kokende wijn en leg de vis daarop. Draai de vis na een minuut of 5 voorzichtig om met een spatel en gaar ook de andere kant.


Deel dit GERECHT:
Facebook Linked in Twitter

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken



Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld