Salade van artisjokken, citroen en amandelen

Het is misschien een rare combinatie, maar het is o zo lekker!

Benodigdheden:

  • 3 citroenen
  • 4 artisjokken
  • Handje amandelen, geroosterd
  • Scheut honing
  • Citroensap
  • Olijfolie
  • Tijm
  • Zeezout & zwarte peper

 

Bereiding:

Citroenen wassen en borstelen, daarna zachtjes gaar koken.

Artisjokken met halve citroen (tegen het verkleuren) en wat zout koken, aflaten koelen

Citroen  en artisjok halveren en grillen.

Ondertussen honing en citroensap mengen met olie en op smaak brengen

Leg de groenten op een schaal, besprenkel met de dressing en strooi als laatste de amandelen en tijm erover.


Deel dit GERECHT:
Facebook Linked in Twitter

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken



Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld