René boeken voor een gelegenheid?

Rene zet graag zijn ongebreidelde enthousiasme in voor vele doeleinden, maar altijd met de focus op de kern van de zaak. Of het nu gaat om een presentatie, dagvoorzitterschap, een gastgerichtheidstraining of een culinaire reis: centraal staat altijd de aandacht. Aandacht voor het onderwerp van jouw keuze.

Lezingen en presentaties

René is aangesloten bij Speakers Acadamy en geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu. “Mijn doel is inspireren. Ik probeer mensen te bewegen om anders te denken. Op entertainende wijze probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. En elke lezing is anders. Altijd toegepast op de wens, behoefte en leefwereld van de klant.”

Dagvoorzitter

Discussie of panel? Dan heb je iemand nodig die dit leidt. René is te boeken als dagvoorzitter voor verschillende doeleinden. “Ik praat avonden aan elkaar, leid discussies of kondig mensen aan. Zo ben ik onlangs aangeschoven bij de presentatie van het nieuwe duurzaamheidsbeleid van de Rabobank.”

Kookdemo’s

Koken en alles wat daarbij hoort zit in het DNA van René. Zijn aanstekelijk enthousiasme zal een bijdrage leveren aan ieder event. Of het nou gaat om een beurs of zakelijk event: alles is bespreekbaar. De specifieke invulling wordt in overleg op maat gemaakt.

Gastgerichtheidstraining

“Mensen kennen mij vooral als kok, maar ik heb 25 jaar in de gastvrijheidsindustrie gewerkt, van afwas tot directie. Gastvrijheid is niet beperkt tot horeca: je vindt het in alle geledingen van onze samenleving en we worden er dagelijks mee geconfronteerd. Daarom vind ik het zo belangrijk om mensen bewust te maken van de essentie van gastgerichtheid. In een bijeenkomst van 2.5 uur, meestal in combinatie met koken/eten, vertel ik over mijn ervaringen, dat gastgerichtheid verder gaat dan ‘heeft ‘t gesmaakt?’, leer servicegerichte salestechnieken en zorg dat teams versterken. De training is toepasbaar in vele branchegebieden.”

Cultureel culinaire reizen

In het tv programma ‘Pluijms Eetbare Wereld’ gaat Rene op jacht naar culinaire voedselschatten en culturele hoogstanden. Het is wat Rene het liefst doet. Lijkt het jou (en jouw vrienden/medewerkers) interessant en vermakelijk om dit eens ‘live’ mee te maken?  René neemt je mee naar de bron, bijvoorbeeld op Sicilië, waar hij je ‘overdondert’ met de imposante vismarkt in Catania, de chocolade uit Modica, beroemde klassieke gerechten als ‘Caponata’, de bijzondere architectuur en de geschiedenis. Kortom: teveel om op te noemen. En natuurlijk zijn er kookdemo’s van lokale ‘mama’s’ en Rene himself. Een culinaire & culturele caleidoscoop!

Wil je meer weten, of wil je René direct boeken? Neem dan contact op.

Meer informatie of boeken