Wat kan je met worstjes doen vroeg ik me af, of eigenlijk wat kan je niet met worstjes doen? Ik … Lees meer
Lees verderArchief pagina
Druiven op de barbecue? Jazeker! Ik doe het altijd en mijn kinderen vinden het heerlijk! Benodigdheden: 200 ml rode wijn … Lees meer
Lees verderEen variatie op de beroemde Spaanse Tinto de Verano. Een heerlijk frisse zomerdrank en lekker bij de barbecue als aperitief! … Lees meer
Lees verderEen verrassende saus op basis van rode wijn. Heerlijk bij een steak of een stukje kip van de barbecue Benodigdheden: … Lees meer
Lees verderEen klassieker voor bij de barbecue. Maak hem zelf: zoveel lekkerder en frisser door de lichte mayonaise met yoghurt! Benodigdheden … Lees meer
Lees verderEen fijne tappenade op basis van truffel en paddenstoelen. Lekker op brood of bij het vlees van de barbecue! Truffel … Lees meer
Lees verderOok aan de lamsvlees liefhebbers is gedacht! Een lamsgehakt spies voor op de BBQ. Dat word smullen! Benodigdheden: 4 saté … Lees meer
Lees verderKip met een korstje van pittige kruiden en mosterd, eerst langzaam garen in aluminiumfolie en daarna afgrillen op de barbecue! … Lees meer
Lees verder